5 motive pentru care să folosești o platformă online de servicii media

Atunci când se gândesc la promovare, mulți antreprenori cred că economisesc bani dacă aleg o persoană din interior care să se ocupe de publicitate, în loc să apeleze la o platformă online de servicii media. Însă, realizarea unui mediaplan corect și procesul de media buying în sine nu sunt lucruri atât de simple. În lipsa know-how-ului necesar și a relațiilor cu furnizorii de servicii media, tot procesul de promovare se finalizează, în realitate, cu timp irosit, ore de muncă ineficientă și bugete risipite pe așteptări care nu se mai concretizează.

De aceea este important să alegi un partener de promovarea care să cunoască foarte bine piața, să știe cum să te ducă în fața publicului tău și să îți negocieze cele mai bune prețuri la furnizori. Acum, orice antreprenor are varianta de a apela la prima platformă online de servicii media, care simplifică întreg procesul de aplicare pentru un mediaplan și oferă acces către toți operatorii de servicii media - TV, radio, online și outdoor. Mediabuy.ro a fost înființată acum 2 ani, pornind de la idea de a aduce împreună furnizorii și clienții de publicitate prin intermediul unei platforme digitale. Iată 5 motive pentru care este în avantajul tău să folosești o platformă online de servicii media.

Ai acces ușor către un mediaplan eficient

Prin simpla completare a unui formular pe platforma Mediabuy.ro, orice client poate solicita o ofertă personalizată de publicitate. Procesul este, astfel, mult simplificat, pentru că există o singură adresă de contractare și facturare, indiferent de câte suporturi media dorește clientul în mix-ul campaniei - reclame la TV, reclame la radio, reclame în mediul online, social media, print sau outdoor. Această abordare facilă vine, mai ales, în sprijinul antreprenorilor la început de drum, care nu au experiență în a lucra cu o agenție media și care nu dispun nici de bugete foarte mari de promovare. Solicitările lor sunt preluate de departamentul de specialitate și sunt contactați, în cel mai scurt timp, pentru a discuta strategia de media personalizată.

Beneficiezi de serviciile unei echipe cu experiență în publicitate

Într-o agenție media vei găsi oameni specializați pe fiecare canal de promovare în parte, ceea ce aduce plus valoare strategiei tale de comunicare. Nici un manager de companie sau persoană de marketing nu va reuși să echivaleze nivelul de expertiză pe care îl are o echipă de specialiști care studiază constat piața de media, noile tendințe de comunicare și comportamentele consumatorilor. Echipa Mediabuy.ro este formată din oameni specializați pe fiecare domeniu de comunicare în parte - reclame la TV, reclame la radio, reclame în mediul online, social media – cu experiență de peste 12 ani în promovare.

Ești sfătuit corect în alegerea canalelor de promovare

La o abordare individuală a furnizorului de servicii media este imposibil să primești un sfat obiectiv în privința promovării. Fiecare furnizor va încerca să-ți vândă serviciile sale. Însă o agenție media va fi interesată să obțină și rezultate pentru tine, astfel încât îți va găsi mediile de promovare și furnizorii care ți se potrivesc cel mai bine.

Primești costuri mai mici de la furnizorii de servicii media

O agenție media are relații bune cu furnizorii și prețuri deja negociate. Din start vei avea un cost mai mic la serviciile acestora față de o negociere directă. Mai mult decât atât, agenția creează pachete în care include mai mulți clienți și primește discount-uri suplimentare de care beneficiezi și tu la configurarea bugetului final.

Agenția câștigă atât timp cât tu câștigi

Orice agenție își măsoară succesul și reputația în succesul clienților pe care îi ajută să se promoveze și nu în numărul de clienți pe care îi atrage. De aceea, interesul oricărei agenții este să ajute fiecare client, oricât de mic ar fi acesta, să ajungă mare. Mediabuy.ro funcționează pe principiul că o campanie de succes pentru un client aduce beneficii tuturor. Echipa se va implica 100% pentru a crea un mediaplan eficient și o campanie cu costuri optimizate pentru fiecare client.


Ești interesat de o campanie integrată?