Ce face Mediabuy.ro?

Nimic mai simplu - aduce împreuna furnizorii de media cu cumpăratorii de media prin intermediul unei platforme digitale. La mijloc se află o echipă profesionistă care consolidează totul întru-un pachet dinamic și adaptat nevoilor cumpăratorului.

Mediabuy.ro reinventează achiziția de media prin intermediul unei platforme digitale.

Mai rapid
Mai simplu
La un click distanță

Mediabuy.ro este pentru orice companie și orice buget.

1 Ai acces la toți operatorii de media, la oferte speciale și proiecte speciale, totul este la îndemâna ta
2 Suntem specializați în servicii media pentru publicitate direcționată pe TV, radio, online, print și OOH.
3 Te scutește de întregul proces administrativ cu operatorii de media pentru că funcționează cu o singură adresa de facturare.

Promisiunea echipei

Media shopping face parte din afacerea noastră de bază. Menținem un contact strâns cu toți operatorii de media. Prin combinarea expunerii media pe mai multe sporturi încercăm să generăm cea mai bună rată de rentabilitate a investiției pentru clienții noștri.

Vă interesează discutarea diferitelor posibilități de media buying? Suntem dornici să vă informăm.

Petrecem mult timp în înțelegerea nevoilor clienților noștri. Ne străduim, de asemenea, să ajutăm clienții noștri să își atingă obiectivele. Acest lucru se aplică pentru clienții mari și mici, cu bugete mari și mici. Flexibilitatea noastră creează spațiu pentru o mulțime de posibilități. Acesta este motivul pentru care ajutăm companiile din segmentul de afaceri mici și de pe piața de mijloc. Suntem atenți la toate schimbările din piață, astfel încât să putem răspunde rapid. Ne străduim să obținem rezultatul maxim cu cele mai accesibile tarife.

Echipa Mediabuy

Simona Siminea
este inițiatoarea acestui proiect. Cu o experiență de 12 ani în implementarea de proiecte media pe TV și print, Simona a decis, acum 2 ani, să-și lanseze propria platformă online de servicii media integrate,un proiect inovator prin care a dorit să faciliteze tuturor firmelor, mari și mici, accesul la publicitate. În echipa Mediabuy.ro, Simona coordonează media buying-ul și implementarea campaniilor de reclame la TV.
Max Jianu
este spiritul analitic care calculează, până la detaliu, toate aspectele legate de o campanie TV. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, Max nu lasă întâmplării componente media ce pot aduce daune și, mai ales, oportunități generatoare de beneficii pentru clienți.
Atena Florea
este experta în digital. Cu o experiență de peste 15 ani în comunicarea online și antreprenoriat, Atena este omul potrivit pentru campanii complicate cu multe livrabile digitale.
George Mutu
este specialistul în reclame la radio, cu experiență de peste 12 ani în publicitate. George este un tip jovial și extrem de creativ, alături de care vei avea cea mai plăcută experiență de promovare și comunicare.
Ești interesat de o campanie cu noi?